Search This Blog

Monday, November 5, 2007

vreemde vogels in mijn ruif

Vreemde keuzes. Pauw en Witteman bevestigen weer hun vreemde voorkeur voor Rita Verdonk die dit keer komt opdraven om een boek te bespreken tijdens de uitreiking van de AKO literatuurprijs. Een boek? Rita Verdonk? Daar heb ik geen zin in, dus doorzappen. Dat helpt niet echt, vanavond. De Nieuwste Show, waarmee BNN probeert controversieel te zijn, doet een wanhopige poging controversieel te zijn en heeft de Vlaamse rechtse extremist Filip DeWinter als gast. Die mag olijk meebabbelen en grapjes maken. Is dat leuk? Ik vind van niet, dus de tv uit. Filip en Rita kritisch interviewen is tot daar aan toe, maar om ze nu als huisvrienden te benaderen? Ze doen maar, maar ik kijk er niet naar.
Kan ik mooi dit tikken. Helemaal vergeten te melden dat ik vrijdag een erg interessante meeting had bij Lemon Scented Tea, een communicatiebureau in Amsterdam. Ze hebben onder andere een nieuwe muziekstroming omarmd en proberen die nu te introduceren in Nederland. Helemaal mijn soort muziek: Blacktro, een mengeling van funk, electro en soul (http://www.thisisblacktro.com/). Erg lekker. Denk niet dat het de nieuwe muziekstroming is die een nieuwe revolutie inluidt, maar voorlopig ben ik meteen fan. Lekker stevige feestmuziek.

2 comments:

Wim A said...

Blacktro... Mmm, ja, slim. Ik kocht ooit een LP-box met 12 vinyl-schijven helemaal vol met deze muziek. Begintijd house. Electro, hoe je het wilt noemen. Lekker inderdaad. 'This is aural sex' staat op de doos. Toepasselijk. Leuke ontdekking die site Tom! In dat kader een tip (zo je hem niet al kende):

Anonymous said...

Tja ik vind het wel lekker heb net weer wat nieuws op de myspace van Blacktro gehoord.... het klinkt lekker. Ook bedankt voor die tip!