Search This Blog

Friday, October 19, 2007

creatieverhalen

Vandaag een mail de deur uitgedaan om verhalen te verzamelen over de Creatiespiraal. Met die verhalen kunnen we over een tijdje het 100.000ste verkochte boek van De Creatiespiraal vieren. Hierbij een korte versie van de mail. Reageren mag, op de site , of via de post:

Tien jaar geleden schreef Marinus Knoope de Creatiespiraal. Binnenkort wordt het 100.000e exemplaar verkocht. De Vereniging van Creatie gaat rondom die feestelijke gebeurtenis activiteiten ontplooien, waarbij we gebruik willen maken van alle verhalen die het boek heeft opgeleverd.
Vandaar onze vraag aan jou: wanneer kwam jij met de Creatiespiraal in aanraking? En, vooral: wat heb je ermee gedaan? Wat was je wens, en welke stappen heb je al gezet? Met welke stappen had je moeite? Waar vond je jouw unieke kracht? Ben je soms afge-haakt, teleurgesteld geraakt? Of heb je al een eigen werkelijkheid kunnen creëren? Laat het ons weten, alsjeblieft. We hebben de site van de vereniging (www.creatiespiraal.net) open gesteld voor reacties. Je kunt natuurlijk ook gewoon je gedachten mailen of posten:

Vereniging van Creatie
Ank van der Moerdreef 15
6836 MP Arnhem

We denken er aan een tijdschrift samen te stellen, met discussie, interviews en verhalen, alles rondom de inzichten die Marinus tien jaar geleden op papier zette. Op de site of in je brief kun je aangeven of je daarvoor belangstelling hebt. Ook een digitaal televisiekanaal rondom de Creatiespiraal zou tot de mogelijkheden kunnen gaan behoren.

No comments: