Search This Blog

Saturday, March 3, 2007

auto weg en ander afscheid


Zaterdag. Gisteren nog de laatste dingen geregeld (van die praktische zaken als het kopen van een nieuwe kraan omdat de oude nog even afbrak). En inpakken geblazen. Nu een tas 'afgesloten' (hoop dat ie onder de toegestane 23 kilo is gebleven, met al die boeken) en de andere halfvol. Wordt toch nog sjouwen.

Vandaag broertje op bezoek met Tini en kinderen. Leuk. Kinderen rennen vrolijk rond in zo'n keurig opgeruimd huis. Gelukkig namen ze alle restanten uit de keukenkastjes ook nog mee.

Gisteren eerst lunch met JP en JW (twee erg leuke en goede creatieven van PPGH die gekozen hebben voor N=5) en Miriam (geliefde en strakke account manager van PPGH) en 's middags eerst met Marcel de laatste rotzooi opgeruimd en daarna dag gezegd aan Pa en Greetje. Was kort bezoek in Haarlem bij Greetje thuis, ook de auto moest namelijk nog keurig in handen van Brove gegeven worden. Beste BMW classic dealer van Nederland. En komt gewoon helemaal uit Leek rijden om zijn paradepaardje op te halen. Kijk maar op zijn site: http://www.brove.nl/

Oeps, kom er nu ineens achter dat de achterbak nog vol zit met chemisch afval dat ik nog had willen wegbrengen. Nu ja, in Leek hebben ze vast ook een inzamelpunt.

Door afscheid Pa en Brove gisteren geen zwemafscheid. Jammer. Maar word ook een beetje moe van alle afscheid, ondertussen. Soms lijkt het wel of ik ga emigreren; misschien heb ik het zelf wel te dik aangezet? Het is tijd om ook echt te vertrekken, in plaats van er alleen over te praten. Morgen eindelijk de grote dag. Vliegen om 15.30, aankomen om 17.25. Lekker hoor. Broer Hans brengt me naar Schiphol, waar ook broer Rob nog even zal komen. Hans vroeg zelfs of we nog even langs graf van Ma moesten rijden. Meteen brok in mijn keel. Leuke broer met gevoel voor ritueel.

Volgende bericht komt waarschijnlijk uit Vancouver..

5 comments:

Maurits von Heijden said...

Tom,
Erg veel plezier en succes in Vancouver.
Maurits von Heijden

Anonymous said...

er klopte iets niet aan je blog. Opeens wist ik het: het is in het nederlands! Leest lekker weg. En nu jij nog op weg.

Anonymous said...

Tom,

Veel plezier. Hoop dat de creatieve spiraal werkt.
Rfh

Aadiahh said...

Veel plezier in Vancouver en nu eindelijk beginnen met schrijven.

Anonymous said...

Beste Tom,
Ik kon je niet uitzwaaien op schiphol maar via deze weg wil ik je veel succes wensen met het schrijven van je boek.
Veel succes en zet hem op.
Groetjes nicoline(dochter van Gré)